Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Exodus na St. Mary´s pokračuje

Calum Chambers sa dohodol s vedením Arsenalu Londýn a je len krôčik od prestupu. Odstupné za tohto mladíka sa pohybuje okolo 20 mil. eur.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tento 19-ročný mladík patrí medzi najtalentovanejších hráčov na Britských ostrovoch a je mu predpovedaná veľká budúcnosť. Povolaním je pravý obranca, no dokáže alternovať i v strede obrany. O Chambersove služby sa zaujímali dva veľkokluby Arsenal a Liverpool. Calum sa nakoniec rozhodol spojiť svoju budúcnosť s tímom zo severného Londýna.

Calum Chambers je v poradí už štvrtým hráčom, ktorý sa rozhodol opustiť Southampton. Najprv to bol Rickie Lamert, ktorý prestúpil do Liverpoolu. Po jeho stopách sa vydal i kapitán Adam Lallana a zatiaľ posledný odchod má na konte Luke Shaw, ktorý spojil svoje sily s Manchesterom United.

Nový tréner Saints Ronald Koeman to bude mať ešte veľmi ťažké. O jeho hráčov je obrovský záujem. O služby Dejana Lovrena sa intenzívne zaujíma Liverpool. Morgan Schneiderlin je v hľadáčiku Arséna Wengera a bývalého trenéra Mauricia Pochettina, ktorý aktúalne pôsobí na lavičke Tottenhamu. „Zlý“ muž Dani Osvaldo má namierené späť do Talianska, kde sa o jeho služby zaujíma Inter Miláno. Ďalším adeptom je Jay Rodriguez, ktorý by mohol zakotviť v Tottenhame.

Zatiaľ jedinou posilou Southamptonu je útočník Dušan Tadić, ktorý prestúpil z Twente Enschede. Dúfajme, že sa trénerovi Koemanovi podarí udržať a vhodne doplniť káder, aby nám výkony Saints prinášali futbalovú radosť i naďalej.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: goal.com, skysports.com

Diskusia

Podobné články