Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

City blízko 4. titulu v histórii

Napriek tomu, že futbalistov Manchestru City delí už len krok od zisku štvrtého anglického titulu v histórii a druhého za posledné tri sezóny, tréner "citizens" Manuel Pellegrini brzdí predčasné oslavy. Podľa čílskeho odborníka treba odohrať naplno aj posledné ligové kolo.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hráči Manchestru City sa výrazne priblížili k triumfu v Premier League 2013/2014 potom, ako v dohrávke 29. kola zdolali Aston Villu 4:0. Pred záverečným ligovým kolom tak majú dvojbodový náskok pred druhým FC Liverpoolom. Tím slovenského stopéra Martina Škrtela, ktorý stratil vyhratý zápas s Crystal Palace (3:3), potrebuje teraz naplno zabodovať doma v súboji s Newcastlom United. Lenže "citizens" aj za tých okolností stačí aspoň remizovať doma s West Hamom United, pretože pri rovnosti bodov majú aktívnejšie skóre ako Liverpool o 13 gólov.

"Ešte stále musíme odohrať jedno stretnutie do konca ligovej sezóny. Čokoľvek sa ešte môže stať,"reagoval Pellegrini, ktorého zverenci počas sezóny predvádzali ofenzívne ladený futbal so skóre 100:37. "Veľmi dôležité bude, či titul nielen získame, ale aj to, akým spôsobom sa k nemu napokon dopracujeme. Sme atraktívne mužstvo, ktoré dáva veľa gólov a vždy myslíme na to, aby sme čo najviac skórovali. Pre mňa je ten posledný krok dôležitý rovnako, ako získať titul."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články