Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Futbalové špekulácie dňa - 8.5. 2014

Liverpool do svojich radov lanári Cristiana Tella z Barcelony, ako aj ďalšie futbalové fámy vo výbere z internetových a papierových stránok.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Arsenal a Manchester City pozorne sledujú situáciu okolo stredopoliara Javiho Martíneza, ktorý údajne nie je v Bayerne Mníchov pod vedením trénera Pepa Guardiolu príliš spokojný.

Tréner José Mourinho si chce do svojho tímu priviesť jeho bývalého zverenca z Realu Madrid - nemeckého stredopoliara Samira Khediru. Španielsky klub si však futbalistu z Nemecka cení na 36 miliónov libier.

Hoci bol záložník Nicolas Gaitán z Benficy často spájaný s prestupom do Manchestru United, teraz sa zdá, že nakoniec zakotví v Liverpoole.

Inter Miláno by chcel z Chelsea nigérijského stredopoliara Johna Obiho Mikela.

Stredopoliar Lars Bender vylúčil svoj ​​odchod z Leverkusenu a vyhlásil, že ešte nie je na prestup do zahraničia pripravený. O dvadsaťpäťročného futbalistu pritom javí záujem Arsenal.

Ďalšou možnou posilou The Reds je krídelník Cristian Tello, za ktorého Barcelone ponúkli 8 miliónov libier.

Dvadsaťjedenročný útočník Will Keane sa nemôže s vedením Manchestru United dohodnúť na podmienkach novej zmluvy a hrozí tak, že odíde do Juventusu. Podobne ako pred rokmi Paul Pogba.

Ak na lavičku Manchestru United skutočne zasadne Louis van Gaal, ponechá si Ryana Giggsa ako svojho asistenta.

Nového trénera bude zrejme hľadať tiež West Bromwich, Pepe Mel sa totiž po skončení sezóny zrejme vráti do Španielska.

Naopak Tony Pulis má miesto na lavičke Crystal Palace absolútne isté. A navyše dostane od vedenia klubu mimoriadnu odmenu 2 milióny libier. Za to, akú skvelú prácu tento rok odviedol. Za výsledky sa tím určite nemusel hanbiť, keď potrápil nejedného favorita, naposledy otočil Crystal za 10 minút zápas s Liverpoolom z 0:3 na 3:3 a tak pochoval šance The Reds na titul.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Vlastná tvorba, rôzne zdroje

Diskusia

Podobné články