Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner Arsenalu je na nepoznanie

Každý fanúšik anglického futbalu neveriacky krúti hlavou. Arsenal dnes oznámil druhú letnú posilu Mathieu Debuchyho, ktorý prestúpil z Newcastlu za sumu cca 8-10 mil. libier.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Arséne Wenger je známy svojou vášňou pre nákupy na poslednú chvíľu. V daný moment je do konca prestupového obdobia v Anglicku niečo vyše mesiaca a Arsenal už zaknihoval druhý prestup. Takéto „rozhadzovanie“ sme u Wengera nevideli poriadne dlho. Navyše sa špekuluje o ďalších menách ako Khedira, Bender či Schneiderlin.

Momentálna achillova päta Arsenalu je defenzívny záložník a útočník svetových kvalít. Po príchode Alexisa a Debuchyho rozhodne, podľa Jeffa Westona, nie je koniec. Tento bývalý licencovaný agent, ktorý mal pod svojimi krídlami Henryho prezradil, že Arsenal pracuje ešte na jednom veľkom prestupe, ale meno nám neprezradí, pretože je ešte priskoro. Pár indícií ukazuje, že by mohlo ísť o Khediru. O jeho prestupe sa začalo debatovať po príchode Kroosa do Realu Madrid. Plán „B“ by mohol byť Lars Bender alebo Morgan Schneiderlin. Na post štítového záložníka je variant dostatok, čo sa nedá povedať o útočníkovi. Jediný potencionálny nákup je momentálne Mario Balotelli. Nová akvizícia Alexis Sánchez je zvyknutý hrať na krídle, alebo pod hrotom, takže jediná alternatíva na hrot je stále Oliver Giroud.

Uvidíme ako nás ešte Wenger prekvapí, no každý fanúšik Arsenalu musí byť nadšený s novou politikou klubu. Nie jedno prestupové obdobie si obhrýzavali nechty pri prestupovom „deadline“.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: arsenal.com

Diskusia

Podobné články