Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prvá posila Louisa van Gaala

Ander Herrera sa stal prvou posilou Manchesteru United. 24-ročný odchovanec Athletica Bilbao prestupuje za čiastku 29 mil. libier.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Klub z Old Trafford oznámil, že Ander Herrera podpísal štvorročnú zmluvu a stal sa tak prvou posilou nového trénera Louisa van Gaala. Herrera sa nechal počuť, že prestupom k "diablom" si splnil sen.

"Hral som s Athleticom Bilbao na Old Trafford počas Európskej ligy a bol to jeden z najvýznamnejších okamihov mojej kariéry. Stal som sa hráčom United a preto urobím všetko, čo je v mojich silách, aby som pomohol klubu splniť všetky ciele. Neviem sa už dočkať prvého zápasu. Nikdy nezabudnem na čas strávený v Athleticu a chcel by som týmto poďakovať klubu a všetkým ľudom okolo za obrovskú podporu, ktorú som tam mal," povedal Herrera pre oficiálnu stránku Manchesteru.

Asistent trénera Ryan Giggs dodáva:"Ander je fantastický hráč. Je mladý, kreatívny a verím, že je jeden z najcennejších klenotov v Španielsku. Som si istý, že bude prínosom pre náš klub. Som nadšený, že sa rozhodol pre United a neviem sa dočkať až ho uvidím v akcii."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: manutd.com, goal.com

Diskusia

Podobné články