Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prekvapenie v ankete Futbalista Londýna

LONDÝN - Ofenzívny stredopoliar West Hamu United získal prekvapujúco cenu za najlepšieho hráča hlavného mesta Anglicka za sezónu 2015/2016.
Zdroj: twitter.com
Zdieľajte:

Francúzsky reprezentant Dimitri Payet odvádza počas celej sezóny vynikajúce výkony, no v konkurencii Mesuta Özila či Williana sa nepredpokladalo jeho víťazstvo. Avšak bol to práve on, kto získa toto ocenenie. V doterajšom priebehu sezóny strelil 7 gólov a asistoval na 6 presných zásahov svojich spoluhráčov a je to práve Francúz, kto kladivárov ťahá do futbalovej Európy. Okrem spomenutých hviezd Arsenalu a Chelsea boli nominovaní aj Harry Kane z Tottenhamu a Odion Ighalo z Watfordu.

V kategórii Manažér roka získal v tvrdej konkurencii Arséna Wengera, Slavena Biliča a Quiqueho Sancheza Floresa najviac hlasov argentínsky tréner momentálne druhého celku Premier League Mauricio Pochettino. Jeho zverenec Dele Alli bol menovaný najlepším mladým hráčom roka, Petr Čech získal cenu za najlepšieho brankára a John Terry za svoj mimoriadny prínos pre londýnsky futbal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články