Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ronaldo verzus český miláčik Arsenalu: Na pamätný súboj rýchlikov nejde zabudnúť!

MANCHESTER - Písal sa rok 2007 a portugalská superstar Cristiano Ronaldo ešte v tom čase hviezdila v tíme Manchestru United. V pamätnom dueli United proti londýnskemu Arsenalu divákov nadchol zaujímavý súboj dvoch rýchlonohých futbalistov, keď si to v nádhernom bežeckom súboji s veľkou hviezdou rozdal český miláčik Arsenalu Tomáš Rosický.
Zdroj: the-cannon.com
Zdieľajte:

Jedným z najväčších plusov českého záložníka bola vždy rýchlosť, dokonca sa dá smelo tvrdiť, že v tomto atribúte v ničom nezaostával za svetovou špičkou. A keďže portugalský loptový virtuóz má tiež rýchlosť v krvi, diváci sa dočkali veľmi zaujímavého súboja.

Prečítajte si tiež: 5 rekordov Cristiana Ronalda, ktoré dlho nikto neprekoná

Arsenal po rohovom kope stratil loptu, čo sa raketovým zrýchlením snažil využiť CR7. Jeho šprint cez viac ako polovicu ihriska zachytil Rosický, ktorý veľmi dobre vedel, aké nebezpečné sú jeho kontry. Aj keď má Čech o šesť rokov viac (v tom čase 27 a 21), v náročnom súboji si hanbu nespravil. S portugalskou hviezdou dokázal držať krok, i keď samozrejme Ronaldo bežal s loptou na kopačke a Rosický sa mohol sústrediť výlučne na beh a dobehnutie súpera.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články