Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nedodržaný sľub

Lampard nedodrží sľub, ktorý dal matke na smrteľnej posteli.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Najlepší strelec v histórii anglického futbalového klubu Chelsea Londýn Frank Lampard opúšťa po trinástich sezónach Stamford Bridge. Informáciu priniesla v pondelok britská BBC.

Lampard prišiel do Chelsea v roku 2001 z konkurenčného londýnskeho klubu West Ham za 11 miliónov libier. V drese "The Blues" strelil anglický reprezentant vo všetkých súťažiach 209 gólov.

"Nech už skončím kdekoľvek, Chelsea zostane pre mňa navždy srdcovou záležitosťou," odkázal Lampard fanúšikom. "Verím, že sa čoskoro uvidíme a poriadne sa rozlúčime. Ďakujem za krásne spomienky na Stamford Bridge," dodal futbalista, ktorý sa momentálne v Miami pripravuje s reprezentáciou na MS. Lampard, ktorý 20. júna oslávi 36. narodeniny, bude na svetovom šampionáte zástupcom kapitána reprezentácie Albiónu.

Jeho ďalšie pôsobisko nie je zmáme, ale v kuloároch sa spomína, že by sa mal stať posilou zámorského tímu MLS New York City FC, ktorý už angažoval z Atletika Madrid španielskeho útočníka Davida Villu. O svojich ďalších krokoch bude Lampard informovať po MS v Brazílii.

Lampard vyhral s Chelsea tri tituly v Premier League, štyrikrát vyhral FA Cup, dvakrát Ligový pohár, raz Ligu majstrov a jedenkrát Európsku ligu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články