Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel odmietol kontrakt od Liverpoolu

Slovenský futbalista Martin Škrtel možno po budúcej sezóne opustí FC Liverpool. S vedením anglického klubu sa nedohodol na podmienkach ďalšej spolupráce, pretože nový kontrakt, ktorý mu "The Reds" ponúkli, bol podľa jeho slov neprijateľný.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Informáciu prinieslo internetové vydanie anglického denníka Daily Mail s odvolaním sa na slovenský portál aktualne.sk. Kapitán slovenskej reprezentácie sa v súčasnosti pripravuje s národným tímom na kvalifikačný duel o EURO 2016 proti Macedónsku. Okrem reprezentačných povinností však rieši aj svoju klubovú budúcnosť, ktorá sa tak nemusí spájať už len s úspešnejším tímom od rieky Mersey. Terajšia zmluva mu vyprší koncom júna 2016.

Škrtel dostal návrh na predĺženie aktuálneho kontraktu, s ktorým však skúsený stopér nesúhlasil. Jeho podmienky označil za neprijateľné a vôbec nie je s nimi spokojný. Vedenie klubu doň údajne zakotvilo klauzulu, že plnú sumu peňazí Škrtelovi vyplatí len v tom prípade, ak odohrá vopred stanovený počet zápasov. Malo ísť o 80 percent duelov. Tridsaťročný obranca však uviedol, že takýto kontrakt kluby zvyčajne ponúkajú len starším hráčom, respektíve tým, ktorí mávajú zdravotné problémy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články