Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tisíce fanúšikov oslávili s Chelsea ligový titul

Tisíce fanúšikov prišli v pondelok v západnom Londýne osláviť zisk ligového titulu s futbalistami FC Chelsea. Tréner Jose Mourinho im pri tejto príležitosti odhodlane povedal, aby sa pripravili na viac úspechov v nasledujúcej sezóne.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Vďaka za všetko a za vašu podporu. Rezervujte si miesta aj pre ďalšie oslavy v nasledujúcej sezóne. Verím, že vám ich budeme môcť dať," vyhlásil kontroverzný Portugalčan.

"The Blues" pred touto sezónou naposledy získali titul v Premier League pod vedením Carla Ancelottiho v roku 2010. Ďalšie dva získali aj s Mourinhom počas jeho predchádzajúceho pôsobenia v klube (2005 a 2006). Ako však hlavný kormidelník pre Chelsea TV uviedol, tentokrát bude náročnejšie prvenstvo obhájiť. "Musíme byť ešte lepší, ak chceme byť opäť úspešní. Naši súperi budú takisto bojovať. Ďalší rok bude veľmi ťažký, ale práve to, že je to náročné, je jeden z dôvodov, prečo som sa vrátil do Anglicka. Budem si to všetko opäť užívať."

Na oslavách sa zúčastnil aj majiteľ klubu Roman Abramovič. Medzi hráčmi a realizačným tímom, pre ktorých boli počas pondelkovej slávnosti pripravené tri špeciálne autobusy, nechýbali ani brankár Petr Čech a útočník Didier Drogba, ktorí získali s mužstvom všetky štyri uplynulé tituly.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články