Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ikonu Liverpoolu čaká dojemná rozlúčka

Ikona anglického futbalového klubu FC Liverpool Steven Gerrard je pripravený na emotívnu ligovú rozlúčku s Anfield Roadom tento víkend. Čoskoro 35-ročný stredopoliar odohrá proti Crystal Palace za "The Reds" posledný domáci súboj, na vôbec posledný potom nastúpi v záverečnom kole Premier League na pôde Stoke City. Od novej sezóny bude obliekať dres účastníka zámorskej MLS Los Angeles Galaxy.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Bude to zvláštne, to som si istý," povedal bývalý anglický reprezentant pre oficiálny web 5-násobného európskeho a 18-násobného anglického šampióna a dodal: "Bude to emotívny deň pre mňa aj celú moju rodinu i priateľov, ktorí ma sprevádzali počas mojej kariéry. A samozrejme pre fanúšikov, ktorí ma tu sledovali mnohé a mnohé roky. A nielen pre tých, ktorí budú na štadióne, ale aj po celom svete."

Gerrard nikdy za iný ako liverpoolsky klub nehral. Hoci s ním nezískal nikdy ligový triumf, má na konte víťazstvá v FA Cupe (2001, 2006), Ligovom pohári (2001, 2003 a 2012), Lige majstrov (2005), Pohári UEFA (2001) i európskom Superpohári (2001).

"Pozornosť sa bude sústrediť na mňa, a to ja naozaj nemám rád. Dúfam však, že podám dobrý výkon, zvíťazíme a užijeme si to s fanúšikmi. Bude to určite pre mňa ťažké, ale skúsim si to užiť," dodal Gerrard, ktorý obliekol dres LFC v 708 zápasoch.

Zdieľajte:
Pridal: TASR
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články