Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hráč Liverpoolu sa podrobil operácii

Anglický futbalový reprezentant Daniel Sturridge sa podrobil operácii bedrového kĺbu a do priebehu aktuálnej sezóny Premier League už nezasiahne. Útočník FC Liverpool informoval o úspešnom chirurgickom zákroku na sociálnej sieti Instagram.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Klubový spoluhráč kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela mal zdravotné problémy celú sezónu. Na ihrisku sa naposledy objavil 8. apríla vo štvrťfinálovom dueli FA Cupu. Vedenie Liverpoolu ho pred troma týždňami poslalo na vyšetrenia do USA, operácii sa podrobil v pondelok v New Yorku.

"Zákrok prebehol úspešne, ďakujem Bohu, že sa tak stalo," napísal Sturridge na Instagrame. Elitný kanonier nastúpil v úvode ročníka 2014/15 na tri zápasy, potom nútene pauzoval od konca augusta až do januára. Celkovo odohral iba 18 zápasov, v ktorých zaznamenal päť gólov. Pre porovnanie, v uplynulej sezóne mal v 33 dueloch bilanciu 24 presných zásahov.

Liverpool stále živí šancu na umiestnenie v prvej štvorke tabuľky. Tri kolá pred koncom súťaže stráca na Manchester United štyri body.

Zdieľajte:
Pridal: TASR
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články