Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Jedenástka hráčov, ktorým tento rok v lete končí zmluva

Nedávno nám skončilo zimné prestupové obdobie a opäť vídame mnoho ďalších prestupových špekulácii o tom, kam daní hráči v lete za veľké peniaze zamieria. V tomto magazíne Vám predstavíme jedenásť top hráčov, ktorým za niekoľko mesiacov vyprší súčasný kontrakt a budú môcť odísť zadarmo.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Brankár - Loris Karius

Možno ste o tomto mladom brankárovi ešte nepočuli, no v Nemecku je známy ako nový Manuel Neuer. Súčasný hráč Meinzu podáva vo veku 21 rokov naozaj pozoruhodné výkony a preto sa očakáva enormný záujem o tohto perspektívneho gólmana. Navyše, ak môže svoj súčasný klub opustiť zadarmo.

Prečítajte si aj

FOTO TOP 7 Najpredávanejšie futbalové dresy: Neuhádnete, ktoré sú tie naj!

Pravý obranca – Dani Alves

Aj keď sa na výkonoch brazílskeho krajného obrancu prejavuje starší vek, čoho príkladom je aj včerajšia domáca prehra Barcelony s Málagou práve po Alvesovej chybe, záujem o jeho služby bude v lete určite obrovský. Nejeden európsky veľkoklub ho bude svojou ponukou kontaktovať. Ako sa rozhodne, uvidíme po tejto sezóne.

Stredný obranca – Winston Reid

West Ham podáva v tejto sezóne naozaj slušné výkony a svoj podiel na tom má aj ich defenzíva na čele s perspektívnym obrancom Winstonom Riedom. Jeho kontrakt však u Kladivárov toto leto končí a hovorí sa záujme iného londýnskeho klubu, Arsenalu.

Stredný obranca – Andrea Ranocchia

Taliansky stopér, momentálne pôsobiaci v milánskom Interi, je s Nemanjom Vidičom pilierom obrany Nerazzurri. Tréner Roberto Mancini však zrejme bude musieť zháňať nového stredného obrancu, pretože talianskemu reprezentantovi za pár mesiacov končí zmluva a o záujemcov rozhodne nebude núdza.

Ľavý obranca – Benoit Assou-Ekotto

Kamerunský krajný obranca strávil najlepšie obdobie svojej kariéry v Tottenhame Hotspur, avšak od minulej sezóny hosťuje v Queens Park Rangers. Na White Hart Lane s jeho službami zrejme nepočítajú a preto si v lete bude musieť hľadať nový klub.

Pravý záložník – James Milner

Anglický univerzál, momentálne hrajúci za Citizens, je hráčom, ktorého by chcel vo svojom mužstve nejeden tréner. Dokáže odohrať zápas takmer na každom poste. V letnom období mu však na Etihad končí kontrakt a preto sa už dlhšie špekuluje, kam povedú jeho kroky. Hovorí sa o záujme Liverpoolu, no vylúčiť nemôžeme ani návrat do Aston Villy.

Stredný záložník – Sami Khedira

Po príchode Toniho Kroosa si jeho reprezentačný kolega v drese Realu Madrid v tejto sezóne veľa nezahral. Končiaca zmluva bude pre mnoho klubov obrovským lákadlom a preto môžeme v letnom prestupovom období očakávať tuhý boj o tohto defenzívneho stredopoliara.

Stredný záložník – Nigel De Jong

Holandský štítový záložník momentálne pôsobí v milánskom AC, no v lete už tento fakt s najväčšou pravdepodobnosťou nebude pravdou. Končiaca zmluva prinúti De Jonga hľadať nové pôsobisko a v jeho prípade to asi nebude až také náročné, pretože o dôrazného defenzívneho záložníka je hlavne na Britských ostrovoch vždy záujem.

Ľavý záložník – Yevhen Konoplyanka

Konoplyanka je už dlhšie v hľadáčiku rôznych európskych mužstiev na čele s Liverpoolom. O jeho príchode na Anfield sa hovorilo hlavne počas minulého letného prestupového obdobia, no transfer sa nakoniec nekonal. Tento rok mu v Dnipropetrovsku končí zmluva a Brendan Rodgers to určite nenechá bez povšimnutia.

Pravý útočník – Adriano

Hľadáte hráča, ktorý má v Lige majstrov v tomto ročníku nastrieľaných viac gólov ako Cristiano Ronaldo alebo Lionel Messi? Odpoveď je v tomto brazílskom útočníkovi pôsobiacom v Šachtare Doneck. Ukrajinské mužstvo je už niekoľko rokov známe svojou filozofiou nákupu brazílskych talentov, ktorých následne predajú za veľké peniaze. Toto zrejme nebude takýto prípad, pretože Adriano môže v lete odísť zadarmo.

Ľavý záložník – Alexandre Pato

Taktiež si spomínate na obrovský talent v drese AC Miláno, ktorému bola pred niekoľkými rokmi predpovedaná žiarivá budúcnosť? Áno, to bolo niekedy Alexandre Pato. Momentálne tento Brazílčan pôsobí v rodnej Brazílii, no za niekoľko mesiacov mu vyprší zmluva a mohol by sa konať veľký návrat medzi futbalovú špičku. Pato rozhodne ešte má čo ukázať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články