Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo si diktoval špeciálne podmienky počas pôsobenia v Man UTD pod trénerom Rangnickom

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo si diktoval pri trénerovi Ralfovi Rangnickovi v Man UTD špeciálne podmienky.
Dávid Hancko (Slovensko) a Cristiano Ronaldo (Portugalsko).
Zdroj: TASR - Jaroslav Novák
Zdieľajte:

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo si pri trénerovi Ralfovi Rangnickovi v Manchesteri United diktoval špeciálne podmienky. Informuje o tom nemecký Bild. Podľa tohto zdroja Ronaldo požadoval od Rangnicka, že musí hrať v štyroch z piatich zápasov.

Ronaldo zároveň povolil Rangnickovi, že môže vybrať v ktorom zápase nebude hrať. Zároveň však portugalská hviezda požadovala, že nebude sedieť na lavičke náhradníkov, ale zostane doma a pozrie si zápas, v ktorom nebude hrať, v televízii.

Ralf Rangnick je v súčasnosti hlavným trénerom rakúskej futbalovej reprezentácie, s ktorou sa predstaví na EURO v Nemecku. Aktuálne je v hľadáčiku Bayernu Mníchov, samotný tréner potvrdil záujem bavorského giganta a môže sa stať nástupcom Thomasa Tuchela.

Prečítajte si aj

Xavi Hernandéz a Ernesto Valverde.Xavi zostal: Lobotkovi sa otvárajú dvere do Barcelony a toto je hlavný adept na odchod z klubu

Cristiano Ronaldo sa v lete 2021 vrátil do Manchesteru United, kde pôsobil do jesene 2022. Aktuálne je hráčom saudskoarabského tímu Al-Nassr a na EURO sa predstaví v drese portugalskej reprezentácie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Bild

Diskusia

Podobné články