Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nielen Lobotka! V lete môže čakať megaprestup aj ďalšieho Slováka, agent spomína okruh 10-12 veľkoklubov

BRATISLAVA - Nielen Stanislavovi Lobotkovi sa rysuje v lete megaprestup do veľkoklubu. V hre aj ďalší slovenský reprezentant, agent hovorí o okruhu 10-12 klubov.
Dávid Hancko (vpravo) a futbalisti Feyenoordu Rotterdam.
Zdroj: TASR/AP - Peter Dejong
Zdieľajte:

V lete môžu vybuchnúť hneď dve veľké prestupové bomby slovenských reprezentantov. Záujem FC Barcelona o stredopoliara Stanislava Lobotku už otvorene priznal aj prezident klubu Joan Laporta. Neapol podľa talianskeho novinára Nicola Schiru bude požadovať minimálne 40 miliónov eur.

Ale veľký prestup možno čaká v letných mesiacoch aj na reprezentačného obrancu Dávida Hancka. Ten patrí medzi najlepších hráčov holandského Feyenoordu Rotterdam a je v hľadáčiku viacerých európskych veľkoklubov.

Prečítajte si aj

Stanislav Lobotka v súboji s Juventusom.Chystá sa megaprestup? Chceme podpísať Lobotku! Vyhlásil prezident jedného z najslávnejších klubov sveta

O možnom prestupe Hancka diskutoval v podcaste VAR agent zo spoločnosti FairSport Pawel Zimonczyk. "Na trhu je hneď jasné že pôjde do top klubu. Ak sa rozhodne nezostať v Rotterdame, kde je šťastný. Je to na ňom. Budú Majstrovstvá Európy a také turnaje menia život. Svoju cenu si môže zvýšiť aj prípadným úspechom so slovenskou reprezentáciou," avizuje, že vydarené výkony na EURO v Nemecku môžu Hanckovu cenu ešte viac vystreliť.

Agent reprezentačného obrancu Branislav Jašurek vysvetlil, že prestup Hancka nebude jednoduchý. Pretože vzhľadom k jeho kvalite a cene prichádza do úvahy maximálne tucet veľkoklubov v Európe. "V Nemecku či Anglicku jeden klub, v Taliansku tak štyri. Ak to spočítame, do úvahy prichádza tak 10 až 12 tímov. Preto to nie je také jednoduché, ako si každý myslí, že Hancko na 100% prestúpi."

Odhadovaná trhová hodnota Dávida Hancka podľa špecializovaného serveru Transfermarkt je 35 miliónov eur, takže niečo podobné ako v prípade Lobotku. Budúci záujemca si siahne poriadne hlboko do vrecka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: VAR podcast

Diskusia

Podobné články