Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hamšík o stroskotanom prestupe do Slovanu: Peniaze rolu nehrali, padlo to na tomto!

BRATISLAVA - Túžil hrať za Slovan, bol k tomu blízko. Marek Hamšík o krachu prestupu k belasým: Peniaze v tom rolu nehrali, padlo to na tejto veci!
Bývalý reprezentant Slovenska Marek Hamšík.
Zdroj: TASR - Jakub Kotian
Zdieľajte:

Marec 2021. Marek Hamšík bol veľmi blízko k návratu do Slovana Bratislava. Išlo by o veľké spojenie, fanúšikovia slovenského futbalu sa tešili na návrat bývalého reprezentačného kapitána do našej ligy. Napokon ale prišiel veľký zvrat a z prestupu Hamšíka k belasým zišlo.

"Peniaze nehrali rolu. Prvoradé bolo, aby som pred majstrovstvami Európy nabral hernú prax. Lenže dĺžka ponúkaného kontraktu mi nevyhovovala. A k tejto myšlienke sme sa už nikdy potom nevrátili,” prezradil Hamšík pre TVNOVINY.sk dôvod, prečo jeho prestup do Slovana stroskotal.

Hamšík požadoval kontrakt len do konca sezóny, aby nabral prax pred majstrovstvami Európy, no Slovan trval na tom, že Hamšík bude hrať za belasých ešte aj počas letných predkôl európskych pohárov. S tým ale Hamšík nesúhlasil, chcel byť v lete voľným hráčom.

Prečítajte si aj

Tréner SSC Neapol Francesco Calzona.VIDEO Calzona prehovoril o svojej budúcnosti na Slovensku: Oni mi verili ako prví!

Hamšíka mrzí, že to s návratom do Slovana vtedy nevyšlo. Na druhej strane sa ale aspoň vyhol hanlivým pokrikom a urážkam z tribún, aké si "užil" napríklad obranca Martin Škrtel po návrate do Trnavy. "Pravdaže ma to mrzelo, naozaj som tie mesiace veľmi túžil odohrať v Slovane. Bohužiaľ, nedohodli sme sa, naozaj veľká škoda. No keď sa spätne pozriem, čo sa stalo Maťovi Škrtelovi, Stanovi Šestákovi alebo ďalším hráčom, ktorí niečo dosiahli v zahraničí... Pred slovenskými fanúšikmi to nemali ľahké. Takže možno je aj dobré, že to napokon nevyšlo," dodal Marek Hamšík.

Spomínanú sezónu dohral vo švédskom Goteborgu a následne ešte dve sezóny pôsobil v tureckom Trabzonspore, ktorému pomohol získať ligový titul. Aktuálne pracuje v realizačnom tíme Francesca Calzonu pri slovenskej reprezentácii a venuje sa svojej akadémii. Rozbieha kariéru trénera.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TVNOVINY.sk

Diskusia

Podobné články