Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odhalený plat Mbappého v Reale Madrid: Zarobí menej ako v Paríži

PARÍŽ - Kylian Mbappé musel súhlasiť s nižším platom, ako má v Paríži, aby mohol prestúpiť do Realu Madrid.
Francúzsky útočník Kylian Mbappe.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Francúzsky útočník Kylian Mbappé opustí v lete PSG a ako voľný hráč posilní Real Madrid, s ktorým mal už vo februári podpísať päťročnú zmluvu.

Španielsky AS informuje o tom, že Mbappé musel súhlasiť so znížením platu, oproti tomu, čo zarába v Paríži, aby sa mohol pripojiť k Realu Madrid.

Podľa tohto zdroja bude Mbappé v Madride zarábať 15 miliónov eur v čistom ročne a bude mať 80 % práv na svoje fotky a obrazové materiály, vďaka čomu sa jeho ročný príjem môže zdvojnásobiť.

Prečítajte si aj

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.Calzona to má v Neapole spočítané: Klub sa už dohodol s týmto hviezdnym trénerom

Mbappé mal už o svojom odchode informovať spoluhráčov v kabíne PSG a prezident "bieleho baletu" Florentino Perez mal oznámiť príchod hviezdnej posily trénerovi Carlovi Ancelottimu aj hráčom Realu Madrid.

Mbappé je s 26 gólmi suverénnym lídrom francúzskej Ligue 1. S PSG má na dosah ďalší ligový titul. Navyše Paríž postúpil do semifinále Ligy majstrov, v ktorom sa stretne s Dortmundom. Mbappé je kráľom strelcov aj v tejto súťaži, na konte má osem presných zásahov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články