Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovenky začali kvalifikáciu MS 2019 vysokou prehrou

SARPSBORG -.Polčasový debakel zničil nádeje na dobrý výsledok.
Zdroj: facebook.com/futbalsfz-archívna
Zdieľajte:

Slovenské futbalistky vstúpili v utorok do kvalifikácie MS 2019 vo Francúzsku vysokou prehrou 1:6 v Nórsku. V meste Sarpsborg zverenky trénera Zsolta Pakuszu inkasovali od favorita už v prvom polčase šesť gólov, v druhom dejstve sa na ich strane presadila Klaudia Fabová.

Prečítajte si aj: Budú Slováci v Škótsku ako doma? SFZ vypredal vstupenky, rokuje o ďalšom sektore

Nórky zaknihovali druhú výhru, už minulý týždeň zdolali tiež doma Severné Írsko 4:1. Slovenky sa v 3. kvalifikačnej skupine okrem týchto súperov skonfrontujú ešte s Írskom a Holandskom. Slovenská reprezentácia sa po zápase v Nórsku predstaví najbližšie doma 24. októbra v seneckom NTC proti Írkam.

3. skupina:

Nórsko - SR 6:1 (6:0)

Góly: 27. a 42. G. Hansenová (druhý z 11 m), 4. Utlandová, 9. Thorsnesová, 21. Reitenová, 37. Mjeldeová (z 11 m) - 55. Fabová, ŽK: Haršanyová (SR), rozhodovala: Karagiorgiová (Cyp.)

Nórsko: Hjelmsethová - Woldová, Reinasová-Pettersenová, Thorisdottirová, Heglandová-Mindeová - G. Hansenová (82. Haaviová), Mjeldeová, Spordová (70. S. Hansenová), Reitenová (70. Maanumová) - Thorsnesová, Utlandová

SR: Korenčiová - Šušková, Haršanyová, Bíróová, Vojteková - Bartovičová, Škorvánková, Ondrušová (76. Šušolová) - Hmírová, Fabová - Maťavková (68. Líšková)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články