Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Do Sparty mieri posila č. 11, prichádza rýchly francúzsky krídelník!

PRAHA - Spartu má čoskoro posilniť francúzsky záložník Jonathan Biabiany z Interu Miláno. Podľa talianskeho novinára Gianlucy Di Marzia je dvadsaťdeväť-ročný ofenzívny hráč na ceste do Prahy, aby uzavrel zmluvu o hosťovaní s opciou na prestup stanovenú na štyri milióny eur. Sparta zatiaľ príchod jedenástej letnej posily oficiálne nepotvrdila.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Sparta usilovala o príchod Biabianyho už v júni. O hráča veľmi stál nový tréner Andrea Stramaccioni, ktorý pozná francúzskeho krídelníka z dôb, keď pôsobil v juniorke Interu. Vtedy však k dohode nedošlo. Sparta sa tak zamerala na Emanuela Giaccheriniho z Neapola. Jednanie sa ale ťahalo a nakoniec sa predsa poradilo dohodnúť s Interom na hosťovanie Biabianyho.

Prečítajte si aj: VIDEO Sparta Praha doviedla jubilejnú desiatu posilu: Skúsený francúzsky záložník, sa narodil na mori!

Rodák z Paríža sa v šestnástich rokoch presunul do Interu Miláno a od tej doby pôsobí v Taliansku. Prešiel Chievom, Modenou, Parmou, Sampdoriou a v roku 2015 sa vrátil do Interu potom, čo musel na deväť mesiacov prerušiť kariéru kvôli problémom so srdcom odhaleným pri zdravotnej prehliadke pred plánovaným prestupom do AC Miláno.

V minulej sezóne Biabiany nedostával v Interi priestor, v lige odohral len dve minúty v derby s AC. Zahral si však v Európskej lige, keď Inter doma porazil 2:1 práve Spartu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-italia.net

Diskusia

Podobné články