Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Slovenského brankára nachytal na hruškách zverenec trénera Hapala: V Česku velebia gól sezóny!

OSTRAVA - Slovenský brankár MFK Karviná Dominik Holec inkasoval v Česku poriadne kuriózny gól, na ktorý len tak nezabudne.
Gól (Ilustračné foto) - aaaaaa.
Zdroj: Freepik.com - jcomp
Zdieľajte:

Slovenská jednotka v ligovom súboji na pôde Baníka Ostrava inkasovala už v štvrtej minúte po zásahu Tanka, ale tento gól nebol pre ofsajdové postavenie napokon uznaný.

Najkrajší moment celého stretnutia sa odohral v 19. minúte zápasu, keď brazílsky krídelník Ewerton vystrelil z vlastnej polovice ihriska a dokonale zaskočený Holec nemal šancu vedúcemu gólu zabrániť. V českej Fortuna lige sa okamžite začalo hovoriť o najkrajšom góle sezóny.

Prečítajte si aj

Oslavy hráčov ŠK Slovan Bratislava po získaní majstrovskej trofeje.VIDEO Kmotrík po ďalšom titule sľubuje silnejší Slovan a nie len to: Méta, ktorú by sme chceli dosiahnuť!

V 63. minúte slovenský spoluhráč Holeca Regáli síce dokázal vyrovnať na 1:1, ale už o desať minút neskôr Baník opäť viedol po penaltovom zásahu s chuťou hrajúceho Ewertona. Body sa v Ostrave napokon delili, keď sa o to postaral gólom na 2:2 v 80. minúte hosťujúci Ražnatovič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články