Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO El Clásico alebo UFC? Messiho po rane od Marcela zaliala krv, cez polčas vypľúval zuby!

MADRID - Zápas proti Realu Madrid nebol pre hviezdu Barcelony jednoduchý.
Zdroj: reprofoto: youtube.com
Zdieľajte:

V nedeľňajšom El Clasico v 33. kole španielskej La Ligy prehral domáci Real Madrid s FC Barcelonou 2:3. O triumfe Kataláncov rozhodol v nadstavenom čase druhým gólom v stretnutí argentínsky útočník Lionel Messi. Barcelona sa dostala na čelo tabuľky pred druhý Real, obaja majú na konte 75 bodov. "Biely balet" má ale stále dohrávaný zápas so Celtou Vigo k dobru. Do konca súťaže zostáva päť kôl.

Prečítajte si aj: VIDEO kľúčového momentu El Clásica: Ramos reagoval na vylúčenie za faul na Messiho

Mužom zápasu bol argentínsky futbalista Lionel Messi, ktorý strelil dva góly a v posledných sekundách zarmútil vypredaný štadión Santiaga Bernabeua. Messi je s 23 gólmi historicky najlepším strelcom El Clasico. Jeho nedeľňajšie dva góly mu zaistili aj pokorenie magickej 500-gólovej hranice za FCB vo všetkých súťažiach.

Po zápase sa však nehovorilo, len o jeho gólových momentoch. V médiách sa výrazne preberal aj moment z 20. minúty duelu, keď skončil Messi na trávniku zaliaty krvou. Dôvodom bol tvrdý direkt lakťom, ktorý mu uštedril protihráč Marcelo. Otrasená hviezda pokračovala v zápase, po celý jeho zvyšok mal pri sebe kapesník, ktorý si prikladal k perám. Messi mal údajne prísť aj o niekoľko zubov, netrvalo dlho a na internete sa objavilo aj video ako dôkaz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články