Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO kľúčového momentu El Clásica: Ramos reagoval na vylúčenie za faul na Messiho

MADRID - Sergio Ramos z Realu Madrid si myslí, že červená karta, ktorú dostal v nedeľňajšom El Clásicu proti futbalistom FC Barcelona (2:3), bola príliš prísna. Pre španielskeho obrancu to bolo už dvadsiate druhé vylúčenie počas pôsobenia v "bielom balete".
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tridsaťjedenročný kapitán tímu musel ísť predčasne pod sprchy v 77. minúte po zákroku, keď sklzom oboma nohami poslal na trávnik Lionela Messiho a dostal priamo červenú kartu. "Bola prísna. Nechcel som nikoho zraniť. Podľa môjho názoru to mala byť žltá karta a nie červená. Bol som tam neskoro, ale nebol tam žiaden kontakt," tvrdil reportérom.

Ramos si po verdikte Alejandra Hernandeza neodpustil ani zbytočné gestá a ako schádzal z ihriska, adresoval smerom k rozhodcovi a klbku hráčov pri ňom sarkastický potlesk. Tvrdil však, že to patrilo stopérovi "Barcy" Gerardovi Piquému. "Keď som išiel dole, netlieskal som rozhodcovi. Rozprával som sa s Piquém. Rozhodca môže mať pravdu a inokedy sa môže mýliť. V nedeľu to bolo rozhodujúce, no negestikuloval som jemu, ale Piquému. Síce s ním nemám problém, ale po takomto Clásicu odo mňa asi nedostane objatie," citoval ho portál ESPN.

Prečítajte si aj: VIDEO Infarktové El Clásico: Červená pre Ramosa a víťazný gól v poslednej sekunde!

Pre Ramosa to bola už dvadsiata druhá červená karta v kariére v 559 dueloch za Madrid. Pätnásť ich dostal po druhej žltej karte a sedem priamo. V prebiehajúcej sezóne má na konte jednu ČK a desať ŽK vo všetkých klubových vystúpeniach. Vôbec prvé vylúčenie v drese Realu zažil 18. septembra 2005 v zápase s Espanyolom Barcelona, druhá ČK nasledovala už o jedenásť dní neskôr v zápase Ligy majstrov s Olympiakosom Pireus a tretia o ďalšie dva mesiace so San Sebastianom. Svoju premiérovú sezónu v "bielom balete" zakončil na čísle štyri.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články