Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Škrtel sa zastal Šestáka: Pán Kostelník, vaša kariéra nesiaha jeho kariére ani po členky!

BRATISLAVA - Martin Škrtel sa vyjadril ku kauze Šesták - Kostelník
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenským futbalom otriasa kauza, ktorá vypukla po odvetnom zápase Slovnaft cupu medzi Skalicou a Popradom. Tréner Skalice mal vulgárne urážať Stanislava Šestáka a rovnako i jeho rodinu.

K všetkému sa vyjadril na sociálnej sieti i Martin Škrtel. Ten to trénerovi Skalice povedal na rovinu. Ku fotke, na ktorej vidno kariéru oboch aktérov, napísal popis, kde nechápavo odsudzuje správanie Jozefa Kostelníka: "Pán Kostelník, čo vás oprávňuje nadávať hráčovi a urážať jeho i jeho rodinu? Hráčovi, ktorý dosiahol vo futbale oveľa viac ako vy. Hráčovi, ktorý spravil pre slovenský futbal viac ako vy a oveľa viac v ňom znamená? Vaša kariéra nesiaha jeho kariére ani po členky a preto by ste sa mu mali kľanať a nie nadávať mu do ....", píše sa v spomínanom príspevku.

Prečítajte si aj: Real proti Gijonu bez megahviezdy, možno nestihne ani odvetu proti Bayernu

Pod príspevok opory slovenskej reprezentácie sa podpísal i Miroslav Stoch. Ten trénera Skalice označil za "sedláka".

Pan Kostelnik,co vas opravnuje nadavat hracovi,urazat jeho aj jeho rodinu?hracovi ktory dosiahol vo futbale ovela viac ako vy,hracovi ktory urobil pre slovensky futbal ovela viac ako vy a ovela viac v nom znamena?!?!Vasa kariera nesiaha jeho kariere ani po clenky,preto by ste sa mu mal klanat a nie mu nadavat do kktv!!!#takmerviacklubovakozapasov

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Skrtel official (@martin37skrtel),

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk ,instagram.com

Diskusia

Podobné články