Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nechýbalo veľa: TOP 4 nedotiahnutých prestupov Premier League počas Deadline Day!

BRATISLAVA - Máme za sebou zimné prestupové okno. Niekto by možno očakával veľké nákupy a niekto zase skromné obmeny kádrov. Toto obdobie bolo niečo medzi. Náš portál vám teraz prináša štyri prestupy, ktoré sa počas Deadline Day nedotiahli do zdarného konca.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Moussa Dembélé (Celtic-Chelsea)

Útočník ''Katolíkov'' sa stal hlavným prestupovým cieľom pre talianskeho manažéra Chelsea Antonia Conteho a mal hrať druhé husle hlavnej hviezde mužstva Diegovi Costovi. 20-ročný Francúz bol videný v Londýne a mal sa stať 25 miliónov posilou Blues. Lenže ako sa ukázalo, išiel len na kontrolu ohľadom svojho kolena. Ak by sa bývalý hráč Fulhamu stal súčasťou mužstva zo Stamford Bridge, určite by sa došlo k názoru, že Michy Batshuayi by bol poslaný na hosťovanie, ako pôvodne naozaj v klube plánovali. Ale oficiality potvrdili, že Chelsea nebude aktívna na trhu cez celý Deadline Day.

Prečítajte si aj: TOP 5 Hviezd Premier League, ktoré svoj tímy ťahajú za úspechom!

Sead Kolašinac (Schalke-Chelsea)

A máme tu ďalšieho hráča, ktorý mal prestúpiť k modrým. Tu bola už snaha získať hráča jasne dokázaná, no Schalke odmietlo za bosnianskeho stopéra a tiež ľavého beka 8 miliónov libier, pretože túto sezónu sa mu u Königsblauen končí zmluva a tým pádom by mohol na konci súčasnej sezóny odísť zadarmo. V hernom štýle je dosť podobný holandskému talentu Nathanovi Aké, ktorého Conte predčasne stiahol z celosezónneho hosťovania v Bournemouthe.

Prečítajte si aj: TOP 5 hviezdičiek Premier League: Ktorej z nich bude patriť tento rok?

Leonadro Ulloa (Leicester-Sunderland)

Ráno počas Deadline Day Sunderland ponúkol tretiu a poslednú čiastku v podobe 7,5 milióna libier za argentínskeho útočníka Líšok Leonarda Ullou. 30-ročný hráč predvčerom zaútočil na trénera Claudia Ranieriho a aj na jeho zamestnávateľa. Cíti sa byť ignorovaný talianskym trénerom a vydaný napospas osudu. Podľa všetkého môžu za tieto Ulloaove výroky fakt, že samotný Ranieri zmenil názor na prítomnosť futbalistu v klube a povedal, že chce aby opustil klub.

Prečítajte si aj: VIDEO TOP 5 najlepších januárových prestupov tejto sezóny!

Jay Rodriguez (Southampton-West Bromwich Albion)

Podobný príbeh tomu z Leicestru sa stal jednému z birminghamských klubov. Baggies ponúkli za útočníka Jaya Rodrigueza svätcom rovných 12 miliónov. Samotnému útočníkovi sa prestup pozdával, pretože manažér WBA Tony Pulis mu sľúbil, že bude v tíme útočník číslo jeden, ale Saints za krídelníka odmietli akékoľvek ponuky na prestup, či hosťovania. Klub z prístavného mesta možno oľutoval túto ponuku, keďže za 14 miliónov prišiel typovo rovnaký hráč ako Rodriguez-Talian Manolo Gabbiadini z Neapola.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články