Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fanúšikovia Realu Piquého neznášajú: Najnovším posmešným komentárom im dal ďalší dôvod

BARCELONA - Stopér Barcelony si nenechá ujsť žiadnu príležitosť, aby si mohol rýpnuť do večného rivala z Madridu a svoju tradíciu neporušil ani nedávno.
Zdroj: beinsports.com
Zdieľajte:

Gerard Piqué je známy tým, že je hrdým Barcelončanom. Nemá v láske Real ani samotné mesto Madrid a aktívne sa zapája do boja za nezávislosť Katalánska. Pri každej príležitosti rád okomentuje aj najväčšieho rivala Barcelony, čo mu fanúšikovia Bieleho baletu vracajú piskotom a nadávkami.

Prečítajte si aj: VIDEO Beckham bol jednou nohou v Barcelone: Chcel som hrať za United a oni ma podrazili

Zatiaľ čo v lige sa Barcelona pozerá na chrbát Zidanovej družiny, v španielskom pohári je to iná pesnička. Barcelona postúpila do semifinále, no Realu Madrid sa to nepodarilo. Novinári sa s Piqém zhovárali aj po poslednom súboji Kataláncov, v ktorom iba remizovali s Betisom 1:1.

"V semifinále narazíte na Atlético Madrid. Neželali ste si menší tím?", opýtali sa Piquého na pozápasovej konferencii. Piqué odpovedal: "Všetky malé tímy vypadli vo štvrťfinále. Už zostávajú iba tie veľké." Fanúšikov Realu išlo od zlosti roztrhnúť a Piquému adresovali veľa nelichotivých komentárov na sociálnych sieťach.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: sport.es, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články