Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Beckham bol jednou nohou v Barcelone: Chcel som hrať za United a oni ma podrazili

MANCHESTER - David Beckham nemal ďaleko k tomu, aby nastupoval za Barcelonu. V rozhovore pre britské rádio priznal, že jeho odchod z Manchestru United nebol tak celkom z jeho vôle.
Zdroj: standard.co.uk
Zdieľajte:

"Bol som nahnevaný z toho, ako sa to vyvíjalo.Množili sa klebety o tom, že ma chcú predať. Bol som so ženou na dovolenke a volal mi kamarát, že United sa dohodli s Barcelonou na mojom prestupe. Povedal som, že je to nezmysel, o tom by som niečo musel vedieť," spomína Beckham.

Prečítajte si aj: Od leta bol nezamestnaný, to už neplatí: Bývalý kanonier Arsenalu a Realu ide bojovať o titul

Po príchode domov mu však v klube potvrdili, že je to tak. Vtedy sa rozhodol, že radšej zmení dres, no mužstvo si chcel vybrať on sám. "Povedal som môjmu agentovi, že ak mám odísť, tak chcem prestúpiť do Realu Madrid. O pár dní som sa stretol aj s prezidentom Realu a dohodli sme sa, že prestúpim."

Na jeho bývalý klub z Anglicka mu však ostali trpké spomienky. Správanie United bral ako podraz a dlho sa s tým nevedel zmieriť. "Tri roky som nedokázal pozerať zápas United. Bol som šokovaný, lebo vtedy sme vyhrali titul v lige. Mal som v pláne ukončiť kariéru na Old Trafford, lebo to bol môj tím. Nechcel som odísť."

Po čase sa však už jeho vzťahy s klubom zlepšili a našiel spoločnú reč aj so Sirom Alexom Fergusonom, ktorý po ňom raz v šatni hodil kopačku. Aj v tejto sezóne možno vidieť Beckhama na tribunách, často aj so svojimi deťmi.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: BBC Radio 4, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články