Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Dojímavé gesto pre mŕtveho brata: Môj anjel bude vždy so mnou

BRATISLAVA - Sestru brankára, ktorý zahynul pri leteckom nešťastí, "zdobí" dojímavé tetovanie.
Zdroj: facebook.com
Zdieľajte:

Správa, ktorá zasiahla celý futbalový svet. Medzi obeťami leteckej katastrofy, pri ktorej zahynulo devätnásť futbalistov brazílskeho Chapecoense, bol aj brankár Danilo Padilha. Ten síce pád lietadla prežil, no neskôr skonal v nemocnici. Jeho sestra Daniele sa rozhodla uctiť bratovu pamiatku tým, že si na tele ponesie tetovanie ako spomienku na neho.

Prečítajte si aj: Hrôzostrašné zistenie: Messi tiež sedel v lietadle smrti, od tragédie ho delilo iba 18 minút!

Na chrbát si nechala vytetovať obrázok znázorňujúci brata v gólmanskom drese s číslom jeden a jeho menom. A so svätožiarou nad hlavou. Bolestný obrázok zverejnila na svojom Facebooku spolu s dojemným odkazom. "Môj anjel bude vždy so mnou, v mojich spomienkach, modlitbách, myšlienkach. Navždy v mojom srdci, zakreslený na mojom tele. Môj brat, nekonečná láska, dres číslo jedna," napísala.

Tragédia mladého futbalového tímu vyvolala vlnu obrovskej solidarity. Tím Atlético Nacional, ktorý mal byť ich finálovým súperom, navrhol, že trofej pre víťaza by mala patriť nešťastnému klubu, čo juhoamerická konfederácia prijala. Pomôcť chcú brazílske kluby i rada známych futbalových mien.

Najnovšie prišla s ponukou na pomoc aj FC Barcelona, ktorá pozvala Chapecoense na turnaj o Trofej Joana Gampera. Klub sa chce zároveň podieľať sa športovej a inštitucionálnej rekonštrukcii klubu a vrátiť ho na tie pozície, na ktoré patril.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články