Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hrôzostrašné zistenie: Messi tiež sedel v lietadle smrti, od tragédie ho delilo iba 18 minút!

BUENOS AIRES - Tragický let brazílskeho tímu Chapecoense, po ktorom prišiel o takmer všetkých svojich hráčov, bol obrovským nešťastím. Nechýbalo však veľa a celý svet mohol oplakávať stratu jedného z najlepších futbalistov sveta, Lionel Messi bol totiž iba 18 minút od smrti!
Zdroj: dailystar.co.uk
Zdieľajte:

Hviezda FC Barcelona letela v lietadle, ktoré o dva týždne neskôr tragicky havarovalo s brazílskym celkom Chapecoense, spolu s celým argentínskym reprezentačným tímom na kvalifikačný zápas MS do Brazílie. Podľa doposiaľ zistených informácii lietadlo bolívijskej spoločnosti LaMia havarovalo kvôli nedostatku paliva. "A to isté sa takmer prihodilo argentínskemu výberu," tvrdí brazílsky portál Folha de Sao Paulo.

Prečítajte si aj: Emotívne VIDEO, z ktorého puká srdce: Neskutočné zimomriavky a záplava sĺz na zaplnenom štadióne

Let trval štyri hodiny a štyri minúty, pričom lietadlo tej istej spoločnosti, ktoré sa neskôr zrútilo s tímom Chapecoense, malo palivo len na štyri hodiny a 22 minút. "Hviezdneho Argentínčana tak delilo len 18 minút od havárie," dodávajú brazílske médiá. Messi sa potom proti Brazílii nedokázal presadiť, veľký šláger sa po góloch Coutinha, Neymara a Paulinha stal jasnou záležitosťou domácich kanárikov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: thesun.co.uk, Folha de Sao Paulo

Diskusia

Podobné články