Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Nechutná reakcia ruských fanúšikov: Všetci umrieme!

Ostatné ligy

Rusi dlho nechceli cúvnuť pred čoraz viac a viac sa šíríacou epidémiou koronavírusu pokračovali v športovom dianí aj napriek tomu, že inde vo svete sa už nehralo. Cez víkend sa v Petrohrade odohral ligový súboj domáceho Zenitu proti Uralu a diváci sa rozhodne mali na čo pozerať.

Na tribúny v Petrohrade zavítalo až 33 677 divákov a tí boli svedkami drvivého triumfu ich domácich miláčikov. Zenit deklasoval súpera 7:1, ale diváci sa v búrlivej nálade uchýlili k skandovaniu nechutného sloganu: "Všetci umrieme!" To by sa zrejme nepáčilo príbuzným 7500 obetí, ktoré si zákerný koronavírus už do tejto chvíle vo svete vyžiadal.

Prečítajte si aj

UEFA definitívne rozhodla o osude EURA

Ruský futbalový zväz potvrdil odloženie všetkých zápasov do 10. apríla. Opatrenie sa týka ligových a pohárových súťaží. Šíriaci sa koronavírus dosiaľ nemal dopad na futbal v krajine, ešte v pondelok prebiehala najvyššia súťaž aj s účasťou divákov. "Zohľadnili sme mieru rizika a jeho šírenie v Rusku a prijali opatrenie. Všetky zápasy sa odkladajú od utorka 17. marca," citovala agentúra TASS stanovisko zväzu. V Rusku evidujú 93 prípadov ochorenia COVID-19.

Načítava sa
Zdieľajte:
Pridal: Kazimír Kazisvetový
Zdroj: Twitter

Diskusia

Podobné videá