Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Greguš v MLS strelil krásny gól: Postup Ibrahimoviča do štvrťfinále neprekazil

Ostatné ligy

Gól slovenského futbalistu Jána Greguša nestačil Minnesote United na postup do štvrťfinále play off MLS. Jeho tím prehral v noci na pondelok na vlastnom ihrisku s Los Angeles Galaxy 1:2.

Greguš, ktorý absolvoval celý duel, sa presadil v 87. minúte umiestnenou strelou spoza šestnástky, jeho zásah však už domácim nepomohol. "Súper hral výborne, sebavedomo. Bol to najťažší zápas v tejto sezóne," povedal útočník hostí Zlatan Ibrahimovič, ktorý v základnej časti dosiahol 30 gólov a stal sa druhým najlepším kanonierom súťaže. O štyri zásahy viac nazbieral Mexičan Carlos Vela z FC Los Angeles. A práve mestský rival čaká na Galaxy vo štvrťfinále. "Myslím si, že si tento zápas želal každý a všetci sa naň tešia," dodal švédsky kanonier podľa agentúry AP.

Prečítajte si aj

Prekvapenie v hviezdnej nominácii: Modrič Zlatú loptu s určitosťou neobháji!

Viac dôvodov na radosť mal Gregušov reprezentačný kolega Albert Rusnák. Ten sa síce strelecky nepresadil, ale Salt Lake City doma zdolalo Portland Timbers 2:1 a vo štvrťfinále si zahrá proti Seattlu Sounders. Dvadsaťpäťročný krídelník pobudol na trávniku do 89. minúty.

Načítava sa
Zdieľajte:
Pridal: Kazimír Kazisvetový
Zdroj: Minnesota United FC

Diskusia

Podobné videá