Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pohryzol Carvajal Mandžukiča, či nie?

Carvajal tvrdí: "Mandžukiča som nepohrýzol,ani som to nemal v úmysle"
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Po úvodnom štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov medzi madridskými rivalmi sa veľa diskutovalo o súboji medzi obrancom Realu Dani Carvajalom a útočníkom Atletica Mariom Mandžukičom. Opakovaný záznam ukázal, že Carvajal chorvátskeho kanoniera udrel do tváre.

Objavili sa aj obvinenia, že chcel napodobniť Uruguajčana Luisa Suareza a svojho súpera pohrýzť. Carvajal to na sociálnych sieťach rezolútne poprel. "Videl som, že ma v diskusiách obviňovali z toho, že som chcel pohrýzť protihráča. Chcem, aby bolo všetkým jasné, že som nikoho nepohrýzol, ani som to nemal v úmysle spraviť," citovala slová Carvajala španielska Marca.

Podľa najnovších informácií Európska futbalová únia (UEFA) nepotrestá hráča Realu Madrid Dani Carvajala za incident s útočníkom Atletica Mariom Mandžukičom počas utorňajšieho zápasu štvrťfinále Ligy majstrov.

Chorvátsky útočník na sociálnej sieti Twitter poprel, že ho Carvajal pohrýzol do pravej ruky, aj keď sa to podľa niektorých fotografií tak zdalo. UEFA uviedla, že sa nebude týmto prípadom zaoberať a obrancu "bieleho baletu" nepotrestá. V súvislosti s reprízou finále minuloročnej Ligy majstrov sa bude zaoberať len vniknutím fanúšika na ihrisko a zablokované schodisko na štadióne Vicenteho Calderona. Jeden z divákov sa priblížil ku Cristianovi Ronaldovi v čase, keď odchádzal z ihriska. O prípadnom treste pre Atletico rozhodne UEFA 21. mája. Informovala agentúra AP.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články