Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovenského reprezentanta čaká operácia slabín

Stabilný člen slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Ďurica absolvuje v pondelok v Helsinkách operáciu slabín, po ktorej sa na trávnikoch neobjaví 3-4 mesiace. Informovalo o tom stredajšie vydanie denníka Šport.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Zajtra prídem na krátku návštevu na Slovensko, v nedeľu letím do Fínska a v pondelok ma čaká operácia. Vedenie klubu fantasticky zareagovalo na moju situáciu, prezidentka Lokomotivu mi vyjadrila podporu. Zároveň mi pomohla vybaviť jednu z najlepších kliník a perfektného doktora v Helsinkách. V minulosti operoval trebárs môjho spoluhráča Tarasova, ktorý mi dal tiež len tie najlepšie referencie," citoval denník Šport slová 33-ročného stopéra Lokomotivu Moskva, ktorý sa bude liečiť doma na Slovensku.

"Po operácii sa vrátim na Slovensko v strede budúceho týždňa a zostanem tu. V klube mi vyšli v ústrety, za čo im ďakujem," dodal Ďurica, ktorý definitívne vynechá júnový duel kvalifikácie EURO 2016 s Macedónskom. "Ja som optimistický človek, v živote hľadám vždy len pozitíva. Zranenia patria k životu, zároveň však chcem urobiť všetko pre to, aby som bol späť čo najskôr. Aby som sa vrátil ešte silnejší a múdrejší."

Tretí najlepší futbalista Slovenska za rok 2014 sa zranil v minulotýždňovom ligovom súboji s Torpedom Moskva, v ktorom odohral iba 70 minút. "Stalo sa mi to v druhom polčase. Išiel som vystreliť, zle som trafil loptu a v tom som pocítil bolesť. Mám poranené ľavé trieslo a vytvoril sa mi aj hematóm," povedal vtedy.

V prebiehajúcom ročníku najvyššej ruskej súťaže odohral 21 stretnutí, v ktorých dostal štyri žlté karty, ďalšie dva štarty si pripísal v Ruskom pohári a dva v Európskej lige. V národnom drese nastúpil vo všetkých piatich víťazných kvalifikačných súbojoch o postup na ME 2016.

Zdieľajte:
Pridal: TASR
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články