Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

7 perfektných jasličiek Lionela Messiho

Top
Futbal ponúka mnoho krásnych momentov. Jedným z nich je taktiež ten, keď cez hráča prejdete tak, že loptu pošlete medzi jeho nohami. My Vám prinášame sedem momentov, kedy sa táto parádička perfektne podarilo Lionelovi Messimu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Zápas Švédska s Argentínou

Messi si prevzal loptu hlboko na vlastnej polovici a šikovne sa prešmykol okolo jedného zo švédskych reprezentantov. V tej chvíli sa mu do cesty postavil Kim Källström. Tomu však Messi parádne nasadil jasličky a potom ešte poslal prihrávku spoluhráčovi.

Zápas Barcelony s Manchesterom City

Tieto jasličky veľmi pobavili Pepa Guardiolu, ktorý sa bol na tento zápas Ligy majstrov pozrieť osobne. Messi dostal loptu na kraji ihriska, kde ho o ňu chcel obrať James Milner. Ten si však nedal pozor a behom mihnutia oka dostal jasličky. K tomu všetkému sa ešte pošmykol a padol na zem.

Zápas Barcelony s Rayom Vallecanom

Messi získal loptu na okraji šestnástky a naviedol si ju na stred. Tam proti nemu vystúpil jeden z obrancov, s ktorým si poradil a o chvíľu neskôr ho nasledoval aj druhý hráč Vallecana. Keď proti nemu vystúpil tretí hráč, poslal Messi medzi jeho nohami krásnu prihrávku na Neymara, ktorý skóroval.

Zápas Sevilly s Barcelonou

Messi prebral prihrávku od Iniestu pár metrov pred šestnástkou. Loptu si spracoval a v okamihu ju poslal medzi nohami obrancu Sevilly Emira Spahiča. Celú akciu dovŕšil krásnym gólom, keď preloboval vybiehajúceho brankára.

Zápas Barcelony s Espanyolom

Argentínsky loptový kúzelník prebral prihrávku Suaréza pred šestnástkou. Po spracovaní si poslal loptu medzi nohami jedného z obrancov Espanyolu. Svoju akciu ukončil gólom k pravej tyči.

Zápas Eibaru s Barcelonou

Pri jednej z akcií dostal Messi loptu na polovici ihriska a obišiel jedného hráča. O pár sekúnd neskôr poslal loptu medzi nohami vracajúceho sa hráča a hneď na to si to isté dovolil ešte na jedného hráča Eibaru. V zápase si neskôr pripísal ešte jeden takýto kúsok.

Zápas Sportingu Gijon s Barcelonou

Tieto jasličky sa argentínskemu reprezentantovi podarili v sezóne 2011/2012. Loptu získal niekde na polovici súpera. V tej chvíli sa pri ňom objavil jeden zo záložníkov Gijonu. S tým si však Messi veľmi hravo poradil, loptu mu poslal medzi nohami a pokračoval v akcii.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: FutbalovýSvet.sk, sportskeeda

Diskusia

Podobné články