Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Spahičovo agresívne správanie rieši prokurátor

Štátny prokurátor začal vyšetrovanie voči obrancovi Emirovi Spahičovi z nemeckého futbalového klubu Bayer Leverkusen.
Zdroj: Facebook
Zdieľajte:

Reprezentant Bosny a Hercegoviny po štvrťfinálovom zápase Pohára DFB s Bayernom Mníchov (0:0, 3:5 v rozstrele z 11 m) v útrobách štadióna údajne napadol člena usporiadateľskej služby. Informovala agentúra Reuters.

Spahičovo agresívne správanie odhalil kamerový záznam. Na ňom je vidieť, ako sa spoločne so skupinou priateľov násilným spôsobom opakovane domáha vstupu do vyhradených priestorov štadióna.

"Bayer 04 Leverkusen podporuje všetky snahy o komplexné prešetrenie incidentu. Akonáhle budú známe výsledky vyšetrovania, vyvodíme voči Emirovi Spahičovi interné sankcie," uvádza sa v klubovom stanovisku.

Spahič má v bundeslige povesť "tvrdého muža", keď v tejto sezóne už dvakrát videl červenú kartu. V Leverkusene pôsobí od roku 2013, predtým hrával za kluby v Rusku, Francúzsku, Španielsku a Bosne a Hercegovine.

Podľa informácií agentúry AP napadol Spahič členov bezpečnostnej služby po tom, čo tí odmietli pustiť do šatne Bayeru jeho priateľov. Tréner Leverkusenu Roger Schmidt uviedol, že "je incidentom šokovaný".

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články