Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prezident Neapola pohrozil hráčom, Hamšík: Sklamali sme našich priaznivcov

Prezident Neapola Di Laurentiis pohrozil hráčom tréningovým kempom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Prezident futbalového Neapola Aurelio Di Laurentiis pohrozil hráčom tréningovým kempom, ak sa výsledky do konca sezóny nezlepšia. Šéfa SSC poriadne vytočila stredajšia domáca prehra 0:1 s Laziom Rím v semifinále Talianskeho pohára, ktorá znamená, že tím slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka neobháji cennú trofej. Neapolu sa nedarí ani v Serii A, už v piatich zápasoch neokúsil chuť víťazstva a v tabuľke klesol z tretieho na šieste miesto.

"Rozhodol som sa, že ak nepríde k radikálnej zmene a výsledky tímu sa nezlepšia, hráči pôjdu na časovo neobmedzené obdobie do tréningového kempu. Vyžadujem disciplínu. V Neapole za mojej éry nikdy neboli problémy s vyplácaním miezd či s meškaním výplat. Za desať rokov pôsobenia vo funkcii prezidenta som na nákup posíl vynaložil 386 miliónov eur. Chcem od hráčov, aby sa cítili zaviazaní voči fanúšikom i voči mestu a aby pracovali pre spoločný cieľ," citovala slová Di Laurentiisa agentúra Reuters.

Slovenský reprezentant absolvoval proti Laziu celý duel. "Do zápasu sme nastúpili v miernej výhode, keďže v úvodnom stretnutí sme remizovali v Ríme 1:1. Počas domácej odvety sme mali niekoľko príležitosti poistiť náš postup do finále. Nestalo sa tak a nakoniec gól dal súper. Veľmi nás mrzí vypadnutie, sklamali sme našich priaznivcov," povedal pre svoj web Hamšík.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, marek-hamsik.sk

Diskusia

Podobné články