Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prepadli tímový autobus Fenerbahce, šofér prevezený do nemocnice

Ozbrojení fanúšikovia Trabzonsporu prepadli tímový autobus Fenerbahce. Strelec zasiahol šoféra, ktorý musel byť následne prevezený do nemocnice.
Zdroj: twitter.com
Zdieľajte:

V sobotu odohralo mužstvo Fenerbahce ligový zápas proti Rizesporu, v ktorom vyhrali presvedčivo 1:5. Po ceste domov panovala v klubovom autobuse určite výborná nálada, no hráči ani realizačný tím netušili, čo ich v túto noc ešte čaká.

Z Rizesporu sa autobusom presúvali na letisko v Trabzonspore, odkiaľ pochádzali aj útočníci. Tí autobus prepadli na jednom z viaduktov a jeden ozbrojený člen skupiny streľbou ohrozoval prítomných v autobuse. Podarilo sa mu zasiahnuť šoféra, ktorý následne musel byť prevezený do nemocnice.

Na oficiálnom klubom konte na Twitteri sa objavilo prehlásenie: "Šofér bol zasiahnutý. Psychopat chcel zabiť všetkých 40 členov tímu". Našťastie nikto iný už zranený nebol a počas noci sa všetci dostali domov, do Istanbulu. Prípad prešetruje polícia, oficiálne stanovisko zatiaľ nevydali.

Treba dúfať, že táto tragédia nevyvolá žiadnu dohru, pretože sa dá očakávať, že fanúšikovia Fenerbahce to nenechajú bez povšimnutia, čo môže mať oveľa horšie následky. Snáď sa podobné útoky už nebudú opakovať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články