Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

7 momentov, ktoré hráčov dohnali k slzám

Top
Futbal prináša radosť aj bolesť a niekedy aj futbalisti, ktorí sa inak dokážu vyrovnať s veľkým tlakom okolia, podľahnú. My vám prinášame sedem momentov, ktoré futbalistov dohnali k slzám.
Zdroj: Youtube
Zdieľajte:

Paul Gascoigne

V semifinále majstrovstiev sveta 1990 si Paul Gascoigne pripísal vcelku nenápadný faul na Thomasa Bertholda zo SRN, za ktorý však videl žltú kartu. Tato žltá karta znamenala, že v prípade, že Anglicko postúpi do finále, Gascoigne bude chýbať. V tu chvíľu mu bolo všetko jasné a rozplakal sa. Anglicko síce do finále nakoniec nepostúpila, tento zápas si však kvôli jeho slzám pamätá mnoho divákov.

Ronaldinho

Brazílskeho kúzelníka s loptou poznáme ako usmievavého. Aj na neho však doľahla tiaž okamihu. Keď v drese Atlética MG strelil krásny gól, padol na kolená a rozplakal sa. Neplakal však dojatím. Bola to spontánna reakcia na smrť svojho nevlastného otca, ktorý zomrel pár dní pred stretnutím na infarkt.

Iker Casillas

Poslední finále Ligy majstrov prinieslo Realu Madrid „La Decimu“. To si uvedomoval aj jeho kapitán Iker Casillas, ktorý nedokázal udržať svoju radosť a ešte pred koncom zápasu padol na kolena a plakal šťastím.

Mario Balotelli

Mario síce pôsobí ako tvrdý muž, ale aj jeho a ostatných hráčov talianskeho výberu, dostalo prehrané finále Eura 2012 proti Španielsku. Na frustrácii pridalo aj to, že to nebolo nijak vyrovnané finále a španielsky výber si s tým talianskym poradil 4:0.

David Beckham

Slzy a ovácie v stoji sprevádzali David Beckhama pri jeho poslednom striedaní v kariére. Keď pomalým krokom zo slzami v očiach odchádzal z ihriska, mával svojej rodine. Potom ho ešte čakalo veľké objatie od Carla Ancelottiho.

Luis Suarez

Minulá sezóna bola pre Liverpool a jeho fanúšikov ako sen. Tím sa mohol dostať až na samotný vrchol a stať sa víťazom Premier League. Jedným z dôvodov, prečo sa tak nakoniec nestalo, bola aj remíza na ihrisku Crystal Palace, ktoré dokázalo streliť tri góly za desať minút. Zápas nakoniec skončil 3:3. Luis Suarez sa po konečnom hvizde rozplakal a neskôr povedal: „Bol som tak smutný z toho, že sme stratili ligu. Nikdy nesmiete dostať tri góly počas desiatich minút.“

John Terry

Anglický obranca si svoju chvíľu smoly vybral vo finále Ligy majstrov v roku 2008. V penaltovom rozstrele šiel kopať ako posledný za vyrovnaného stavu 4:4, mohol rozhodnúť. Bohužiaľ pre neho a celú Chelsea, pri kope podkĺzol a lopta opečiatkovala konštrukciu bránky. Londýnsky klub nakoniec prehral a Manchester United oslávi svoj tretí triumf.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: FutbalovýSvet.sk

Diskusia

Podobné články