Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Trnava oznámila domovský stánok pre EL

Trnavčania pocestujú k svojmu corgoňligovému súperovi.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Domovským stánkom futbalistov Spartaka Trnava v prvom a prípadne i v druhom predkole budúcoročnej edície Európskej ligy UEFA bude štadión v Zlatých Moravciach. V stredu sa na tom definitívne dohodli predstavitelia oboch klubov.

"Teší nás veľmi korektné a ústretové rokovanie zo strany majiteľa ViOn-u Viliama Ondrejku a vedenia klubu, ktorí sa nám snažia vyjsť maximálne v ústrety," cituje oficiálny web slová PR a event manažéra Spartaka Mareka Ondrejku.

V prípade postupu do 2. predkola prestížnej súťaže odohrajú Trnavčania domáci duel opäť na vynovenom štadióne v Zlatých Moravciach. Ten má po rekonštrukcii kapacitu 3900 miest. "Budeme tam mať kompletný servis cez usporiadateľskú službu, tlač vstupeniek, služby súvisiace so zápasom, predaj lístkov, zabezpečenie VIP priestorov, atď.," dodal Ondrejka.

Trnavskému Spartaku patrí pred záverečným 33. kolom Corgoň ligy v tabuľke tretia priečka a už sa na tom nič nezmení. Prípravu na novú sezónu odštartujú "bíli andeli" už 11. júna, v rámci tréningového procesu zamieria aj na sústredenie do rakúskeho Lutzmannsburgu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články