Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ibrahimovič vysvetľoval svoj výbuch hnevu a dúfa, že Švédsko postúpi

Švédsky futbalový reprezentant Zlatan Ibrahimovič z tímu Paríž St. Germain sa pokúsil na tlačovej konferencii pred zápasom kvalifikácie EURO 2016 proti Moldavsku vysvetliť svoje verbálny výbuch po ligovom zápase PSG s Bordeaux.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Bol som potrestaný namiesto rozhodcu – za chybu, ktorú urobil on," cituje slová 33-ročného hráča internetový portál rp-online.de. Ibrahimovič zároveň zdôraznil, že jeho slová nepochopili správne. "Mám rád Francúzsko. Všetko ostatné sú hlúposti. Nikdy by som sem neprišiel, keby tomu nebolo tak. A nikdy by som tu nepredĺžil zmluvu," pokračoval.

Po inkriminovanom zápase v angličtine rozhorčene konštatoval, že za 15 rokov pôsobenia vo futbale nevidel takého rozhodcu ako Lionel Jaffredo. V mixzóne si potom uľavil "Do čerta s Francúzskom", čo nahnevalo ministra športu Patricka Kannera, ktorý požiadal "Ibru" o ospravedlnenie. To následne Švéd aj urobil. Pravicová populistka Marine Le Penová ho dokonca požiadala, aby krajinu opustil. Švéd sa bude 9. apríla zodpovedať pred disciplinárnou komisiou ligového zväzu LFP. Kapitán Švédska zároveň dúfa, že národný výber sa kvalifikuje na šampionát, ktorý sa v roku 2016 uskutoční vo Francúzsku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články