Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Žilina opäť nevyhrala, na Trenčín stráca dva body

Derby prinieslo v Ružomberku divákom dva góly, hostia nedokázali udržať vedenie, takže sa zápas skončil zmierlivo.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

MFK Ružomberok – MŠK Žilina 1:1 (0:0)

Góly: 74. Rosa - 56. Čmelík. Rozhodoval: Straka, ŽK: Zošák – Jelič, Káčer, 2241 divákov.

MFK Ružomberok: Nikolič - Boszorád, J. Maslo, Kružliak, Rosa – Sapara, Nagy – Zošák (66. Janič), Gerát, Lovás (66. Almaský) – Masaryk

MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Piaček, Škriniar, Hučko - Pečovský – Čmelík (72. Špalek), Káčer, Klec (81. Škvarka), Mihalík – Jelič (63. William)

V 2. min sa Káčer rozhodol vypáliť z 25 m, no domáci brankár Nikolič nepríjemný projektil, ktorý smeroval do šibenice, bravúrne vytesnal na roh. V 15. min sa krížny center dostal až k zabudnutému Mihalíkovi a ten z bezprostrednej blízkosti stroskotal na Nikoličovi. V 35. min po obrovskom nedorozumení zadných radov hostí, vrátane Volešáka, sieť rozvlnil Nagy, ale asistent hlavného rozhodcu Hrdlička prekvapujúco avizoval ofsajd a ružomberský gól neplatil. V 38. min Rosa predviedol efektné zakončenie "nožničkami" z desiatich metrov, trafil však len ľavú žrď brány hostí.

Do druhej polovice vstúpili aktívnejšie futbalisti spod Dubňa, ktorí sa tlačili pred bránu MFK. V 56. min Jelič kolmicou za ružomberskú obranu oslovil Čmelíka a ten prestrelil Nikoliča. O dve minúty na to na druhej strane Masaryk hlavou minul bránu hostí. V 74. min sa skóre menilo, Boszorádova strela z diaľky prekvapila Volešáka, ktorý ju len s obrovskou námahou vytisol na brvno a dobiehajúci Rosa vyrovnal. Oba tímy sa v závere snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu. V 86. min sa Gerát už takmer ocitol v tutovej šanci, ale Hučko mu v poslednej chvíli loptu vypichol.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články