Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

6 neskutočne nešťastných futbalových momentov

Top
Futbal je nevyspytateľný šport plný rôznorodých momentov. My Vám teraz prinášame šesť momentov, na ktoré len tak nezabudnete.
Zdroj: Youtube
Zdieľajte:

Akú veľkú smolu môžete mať? Takúto otázku si iste položili hráči FC Ingolstadt v zápase druhej nemeckej ligy proti VfL Bochum. Austrálčan Mathew Leckie dokázal prekonať súperovho brankára, lopta však skončila na brvne, od ktorého sa odrazil opäť na brvno. Všetko dokončila hlavička Moritza Hartmanna, ktorá, a to vás už iste neprekvapí, skončila na brvne. Hráčom Ingolstadtu to nakoniec vadiť nemuselo, pretože svojho súpera zdolali 3-0.

Ivan Perišič dokázal takmer nemožné. Jedinou strelou dokázal opečiatkovať celú bránkovú konštrukciu. Podarilo sa mu to v zápase proti Borussii Mönchengladach, keď lopta opečiatkovala najprv pravú žrď, potom brvno a svoju púť ukončila na ľavej tyčke.

Bývalý obranca Liverpoolu Phil Babb, si bude nadosmrti pamätať jeden zo svojich zápasov, v ktorom si so šťastenou rozhodne nepotykal. Keď súper obišiel brankára a mal pred sebou prázdnu bránku, neváhal urobiť sklz, ktorý gólu mohol zamedziť. Loptu však netrafil a naopak si nepríjemne narazil slabiny.

Nechváľ deň pred večerou, alebo skôr neoslavuj gól predtým, ako skutočne prejde za bránkovú čiaru. Aj takto by sa dala zhrnúť skúsenosť jedného útočníka.

Ani tento útočník nakoniec loptu do brány nedostal. Mal k tomu však veľmi blízko hneď dvakrát. Najprv sám proti brankárovi trafil tyč, a keď sa k nemu lopta odrazila späť, hlavou trafil brvno. Ďalšiu následnú dorážku pokryl brankár a nakoniec skončila lopta mimo ihriska.

Trafiť dvakrát brvno za 0,35 sekundy a ešte k tomu ani nie z dvoch metrov? Pre Ivicu Oliča to nie je žiadny problém. Chorvátsky útočník si tento kúsok pripísal v zápase proti Borussii Dortmund. Pre Wolfsburg to bol nakoniec smutný zápas, ktorý prehral tesne 1:2.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: FutbalovýSvet.sk

Diskusia

Podobné články