Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kto má lepší účes, vosková figurína alebo reálny Cristiano Ronaldo?

To, že sa portugalská megahviezda Cristiano Ronaldo enormne stará o svoj účes neprekvapí asi nikoho. Vedeli ste ale, že podobnou starostlivosťou dbá aj o svojho dvojníka vo voskovom múzeu?
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hviezda Realu Madrid a portugalského národného tímu má svoju vlastnú figurínu v madridskom voskovom múzeu od decembra 2013 a zdá sa, že Ronaldo nezanedbáva žiaden detail.

Hovorca múzea pre football.co.uk povedal: „O všetky figuríny z nášho múzea je maximálne postarané z času na čas. Pokiaľ je to nutné, každá z figurín môže prejsť jemnou úpravou, čo sa týka vlasov alebo make-upu. Individuálna starostlivosť je venovaná Ronaldovmu príkladu, ktorý od svojho príchodu do múzea ponúkol svojho vlastného kaderníka Miguela, ktorý sa stará o udržiavanie účesu portugalčana."

„Keď Ronaldova figurína potrebuje úpravu, my ho vždy osobne skontaktujeme a on pošle svojho kaderníka.“ Ronaldov kaderník Miguel už má s podobnou vecou skúsenosť, takisto sa stará o jeho figurínu v rodnom Funchali, kde má portugalská hviezda svoje vlastné múzeum.

Usaďte sa, urobte si pohodlie a prejdite sa spoločne s nami po Ronaldovom múzeu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football.co.uk

Diskusia

Podobné články