Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Andrea Pirlo: V roku 2005 som takmer skončil s futbalom

Záložník Juventusu sa v nedávnom interview rozhovoril o svojich pocitoch a dňoch, keď takmer skončil s futbalom.
Zdroj: Facebook
Zdieľajte:

Talianska legenda Andrea Pirlo, súčasná opora Juventusu Turín, mala v roku 2005 veľmi blízko k tomu, aby zavesila svoje kopačky na klinec. „Bolo to po porážke s AC Milánom v istanbulskom finále proti Livepoolu. Niekoľko dní som bol naozaj presvedčený, že je po všetkom. Nemal som silu, nemohol som sa zmieriť s tým, čo sa stalo, nechápal som to,“ citovala Pirla ESPN.

Teraz to však vidí úplne inak. „Deň, keď odídem, je ešte stále ďaleko,“ dodal. „Vždy som vedel, že som veľmi dobrý, lepší než ostatní. Nikdy som nemal strach z tlaku, ktorému som čelil. V skutočnosti mi to dalo ešte väčší zmysel pre zodpovednosť. Keď som vedel, že som talentovaný, mal som chuť sa každý deň zlepšovať,“ vysvetľoval svoj súčasný pohľad na vec.

Dvojnásobný víťaz Ligy majstrov má tento rok stále šancu na získanie tretieho triumfu. S talianskym Juventusom to má zatiaľ dobre rozohrané. V prvom zápase, v ktorom sa stretli s Dortmundom, potvrdili rolu domáceho tímu a do odvety si privážajú výsledok 2:1. Či sa im podarí dotiahnuť svoju púť až do úspešného konca, ukáže až čas.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportskeeda.com

Diskusia

Podobné články