Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Top 5 nedocenených futbalistov

Top
U futbalistu sú najdôležitejšie jeho futbalové kvality, no niektorí hráči sú médiami a fanúšikmi obdivovaní aj za menej futbalového, ale taký je marketing. Na druhej strane sú hráči, ktorí podávajú konzistentné výkony, no nie sú natoľko docenení. My sa teraz pozrieme na top piatich „underrated“, čiže nedocenených futbalistov, ktorí si zaslúžia omnoho viac pozornosti zo strany médií, priaznivcov futbalu alebo pri odovzdávaní individuálnych ocenení.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Luka Modrič

Aj keď sa pôsobenie v Reale Madrid nedá brať ako nedocenené, nedocenená jeho pozícia v hre Bieleho baletu a to, aký vplyv má na ňu tento chorvátsky reprezentant. Samozrejme, najväčšou hviezdou Realu je bezpochyby Cristiano Ronaldo, nasleduje Gareth Bale, James Rodríguez, Karim Benzema či letná posila Toni Kroos. Avšak bol to práve Luka Modrič, ktorý pred zranením dával madridskej hre myšlienku a hlavne z jeho kreativity a prihrávok ťažili vyššie spomínaní hráči.

Thomas Müller

Nemecký reprezentant je hráčom, ktorého by chcel v mužstve zrejme každý manažér. Dokáže zahrať na každej ofenzívnej pozícii a nie je mu cudzia ani defenzíva. Felix Magath sa vyjadril, že by mal v tíme radšej práve Müllera ako Neymara, kvôli jeho vyrovnaným výkonom a prínosu pre tím. Ale v Bayerne Mníchov sú za hviezdy považovaní hráči ako Robben, Ribéry alebo Lewandowski. V reprezentačných zápasoch na MS zaznamenal zatiaľ 10 gólov z 13 zápasov, čo číslo hodné pozornosti.

Javier Mascherano

Bývalý hráč Liverpoolu a súčasný futbalista FC Barcelona už v minulosti dokazoval svoje kvality, no nikdy mu nebolo dopriate toľko slávy a pozornosti, ako by si zrejme zaslúžil. Veľa fanúšikov si po posledných Majstrovstvách sveta v Brazílii vedelo cenu pre najlepšieho hráča predstaviť v rukách práve Javiera Mascherana, namiesto jeho krajana Lionela Messiho. Mascherano bol kľúčovým hráčom Argentíny pri ceste do finále a ukázal, že ani po rokoch na pozícii stopéra, mu post defenzívneho záložníka nie je cudzí.

Mario Mandžukič

A máme tu ďalšieho Chorváta a bývalého hráča Bayernu Mníchov. Aj keď sa minulú sezónu v drese Bavorov prezentoval naozaj kvalitnými výkonmi, v lete prišiel Robert Lewandowski a pre Mandžukiča tak neostalo v kádri Pepa Guardiolu miesto. Momentálny hráč Atlética Madrid je ozaj komplexným útočníkom, ktorý dokáže zakončiť takmer z každej pozície a v pokutovom území je priam nezastaviteľný. Avšak jeho 48 gólov v 88 zápasoch za Bayern zrejme nebolo dosť.

José Fonte

Minuloročná skvelá sezóna v podaní svätcov zo Southamptonu priniesla do klubu veľa peňazí po odchodoch najväčších hviezd, Adama Lallanu, Rickieho Lamberta, Dejana Lovrena či Luka Shawa. Portugalský stopér však v tejto sezóne ukazuje, že bol ozajstným pilierom obrany, keď po odchode jeho stopérskeho kolegu tiahne southamptonskú obranu a vlastne aj celý tím k ďalšiemu skvelému umiestneniu v anglickej Premier League. V lete preto môžeme o jeho služby očakávať eminentný záujem.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články