Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bueno strelil štyri góly za 15 minút: "Nezabudnuteľný zážitok"

Hlavnou hviezdou sobotňajšieho zápasu španielskej futbalovej Primera Division Rayo Vallecano - Levante (4:2) bol domáci útočník Alberto Bueno.
Zdroj: Youtube
Zdieľajte:

Strelil všetky štyri góly svojho mužstva a potreboval na to iba 15 minút. Buenova kanonáda sa začala v 23. minúte za stavu 0:1. Za 10 minút zaznamenal čistý hetrik, keď skóroval hlavou, pravou i ľavou nohou. Štvrtý gól pridal v 38. minúte. Levante do záveru zápasu stihlo už len skorigovať výsledok po presnom zásahu Kalua Ucheho.

"Bol to nezabudnuteľný zážitok. V jednom zápase som predtým dal najviac dva góly. Prehrávali sme 0:1, ale potom moje presné zásahy pomohli tímu k výhre. Som veľmi šťastný," citovala agentúra Reuters Buena, ktorý je produktom mládežníckej akadémie Realu Madrid. Za Rayo hráva od roku 2013, sezónu predtým strávil na hosťovaní v Derby County.

Bueno napodobnil Cristiana Ronalda, hviezda "bieleho baletu" strelila čistý hetrik v januári 2013 do siete Getafe. Dvadsaťšesťročný útočník sa zároveň stal prvým hráčom v klubovej histórii Raya, ktorý dal v ligovom stretnutí štyri góly.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články