Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šestnástka zdolala na UEFA Development Švajčiarov

Zverenci Ladislava Hudeca zakončili turnaj úspešne.
Zdroj: facebook.com
Zdieľajte:

Slovenská futbalová reprezentácia do 16 rokov vyhrala vo svojom poslednom zápase na turnaji UEFA Development nad švajčiarskymi rovesníkmi 1:0. Jediný gól zápasu dal z penalty Kočík. Slováci na turnaji predtým podľahli Francúzsku 0:1 a s Angličanmi po bezgólovej remíze prehrali v penaltovom rozstrele 2:4.

SLOVENSKO - ŠVAJČIARSKO 1:0 (0:0)

Gól: 47. Kočík (11 m)

SLOVENSKO: Valach - Špak (41. Kočík), Špiriak, Moško, Kozlovský (67. Petro) - Bednár (63. Filinský), Kudlička (63. Timko) - Fronc (41. Tomič), Vician (63. Beďaťš), Grešák (58. Kovaľ) - Boženík (58. Kráľovič)

Ladislav Hudec, tréner SR 16: "Sme radi, že sme porazili silné Švajčiarsko, pretože na turnaji sa ukazovalo veľmi dobre. Je to veľmi technické mužstvo, v niektorých fázach sme mali navrch my, v iných zasa oni. Súper mal na začiatku niekoľko štandardiek, ale do vyložených príležitostí sme ho nepúšťali, takže čo sa týka obrannej fázy bolo to dobré. V útočnej fáze sme mali veľa brejkových možností, ktoré sme mali dotlačiť do gólu, či už za bezgólového stavu, alebo na 2:0. Záver bol už zo švajčiarskej strany trošku nervózny, keď sa snažili zápas zvrátiť, ale podarilo sa nám to dobrou organizáciou hry zvládnuť. Sme radi, že sme zápas vyhrali, pretože aj v tých predchádzajúcich sme mali blízko k lepším výsledkom než sme napokon dosiahli."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/sfzofficial

Diskusia

Podobné články