Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel po víťazstve nad Besiktasom: "Máme dobré vyhliadky na postup"

Slovenský futbalista Martin Škrtel sa domnieva, že jeho klub FC Liverpool je na dobrej ceste k vybojovaniu si osemfinálovej miestenky v Európskej lige UEFA 2014/2015.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V prvom 16-finálovom súboji si "The Reds" poradili s Besiktasom Istanbul 1:0, pričom 30-ročný kapitán slovenskej reprezentácie ho absolvoval celý.

"Dosiahli sme kľúčové víťazstvo. Pozitívom je, že sme neinkasovali. Vedeli sme, že nás čaká silný súper, veď Besiktas je lídrom tureckej ligy. Očakávali sme ťažký zápas, ale sústredili sme sa na dosiahnutie dobrého výsledku. Som naozaj šťastný, zvíťazili sme 1:0 a do Turecka pôjdeme správne sebavedomí. Máme dobré vyhliadky na postup do osemfinále," povedal stopér Liverpoolu pre denník Liverpool Echo.

K rozhodujúcemu momentu zápasu prišlo v jeho závere. Domáci dostali výhodu jedenástky. Kontroverzný taliansky útočník Mario Balotelli arogantným spôsobom vzal loptu Jordanovi Hendersonovi, ktorý sa chystal na exekúciu pokutového kopu. Napokon sa z bieleho bodu nemýlil, ale svojím sebeckým správaním opäť poriadne zdvihol adrenalín niektorým spoluhráčom. "Nezáleží na tom, kto dal gól. Podstatné je, že sme penaltu premenili a zvíťazili," dodal Škrtel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články