Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mak o situácii v PAOK-u: Naše výkony sú hanbou

"Všade, kam dôjdeme, si z nás robia fackovacieho panáka."
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V 24. kole gréckej najvyššej súťaže prehrali futbalisti PAOK Solún na ihrisku Atromitosu 0:4. Vysnívaný titul tak tímu slovenského reprezentanta Róberta Maka uniká medzi prstami, na tabuľkového lídra Olympiakos stráca PAOK už 11 bodov.

"Prežívame veľmi ťažké obdobie a išli sme k súperovi, ktorý je kvalitný. Začali sme dobre, po prvej polhodinke sme mohli viesť dvojgólovým rozdielom. Nestalo sa tak a potom to prišlo - domáci prvýkrát prišli pred našu bránku a dali gól. Vzápätí nám vylúčili hráča a už sa to rúcalo ako domček z karát. V druhom polčase nás domáci rozobrali na súčiastky, dali nám tri góly. Robili si s nami to, čo chceli...," skonštatoval Mak pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

"Všade, kam dôjdeme, si z nás robia fackovacieho panáka. Veď stačí sa pozrieť, že vonku väčšinou vždy dostaneme minimálne dva góly... Už stačilo! Futbal sa nedá hrať tak, že chcú iba traja – štyria hráči a ostatní nie. Musíme "makať" všetci jedenásti. Ináč to nepôjde," pokračoval slovenský futbalista. "Dúfam, že každý sa pozrie sám na seba a zmení prístup k povinnostiam. Výkony z posledných týždňov sú hanbou PAOK-u. A potom to tak aj vyzerá, že po návrate z Atromotisu nás čakajú v noci nespokojní ľudia," uviedol Mak, ktorý na záver ešte dodal: "Môžem smelo vyhlásiť, že za súčasnú situáciu tréner nemôže. Iba my samotní hráči. My sme na ihrisku, my beháme, my hráme futbal."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články