Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 najdivnejších vecí, ktoré prileteli na ihrisko z hľadiska

Väčšinou na hráča na ihrisku priletí uštipačná poznámka či nadávka naštvaného diváka. Niekedy dôjde až k tomu, že je hráč oliaty pivom. My Vám však prinášame päť najdivnejších objektov, ktoré prileteli na ihrisko a nenapadli by Vás ani v tom najdivokejšom sne.
Zdroj: facebook.com
Zdieľajte:

Fľaša od whiskey

Táto nepríjemná vec sa stala Ikerovi Casillasovi pred niekoľkými rokmi. V zápase španielskej ligy medzi Realom Madrid a Sevillou sa na neho domáci fanúšik pokúsil hodiť prázdnu fľašu od whiskey. Nebolo to od fanúšikov Sevilly prvýkrát, v roku 2006 priletela na hráča Atlética Madrid rovnako fľaša od tohto alkoholického nápoja.

Biliardová guľa

Keď začiatkom roka 2008 cestoval Everton do Nórska, aby sa vo vyraďovacej fáze stretol s mužstvom SK Brann, nikto nečakal, čo sa stane. The Toffees vyhrali vďaka dvom gólom Osmana a Anichebeho. V priebehu zápasu však priletela na trávnik biliardová guľa, ktorá len tesne minula Phila Nevilla. Ten neváhal a ukázal ju rozhodcovi. Nakoniec z toho bol nepríjemný škandál.

Falošné zuby

Tento incident sa stal pred niekoľkými rokmi v Argentíne. Nazlostený fanúšik tímu Argentinos Juniors neuniesol prehru svojho milovaného klubu. Po ruke však nemal nič, čo by mohol hodiť a tak sa rozhodol, že si z úst vyberie zubnú protézu a pokúsi sa ju hodiť na trénera svojho obľúbeného mužstva. Protéza nakoniec skončila na trávniku a po chvíli z neho bola odprataná.

Ručný granát

Divoké londýnske derby medzi Millwallom a Brentfordom sa uskutočnilo v roku 1964. Brankár Brentfordu hodil späť do hľadiska iba atrapu. Horšie už bolo, keď sa na trávniku objavil skutočný, funkčný granát. Rozprávať by o to mohol brankár Iránu, ktorý ho hneď nespoznal a odhodil preč z ihriska. Granát však explodoval a našťastie nikto nebol ranený.

Useknutá prasacia hlava

V roku 2002 sa Luis Figo po prvýkrát vrátil v drese Realu Madrid na trávnik Barcelony. Okrem piskotu ho v bývalom domove privítala aj hlava prasaťa. Figo šiel v dvadsiatej siedmej minúte kopať rohový kop. K tomu však nakoniec nedošlo, pretože sa na neho zosypala spŕška vecí z hľadiska. Mimo prázdnych pivových fliaš, mincí a všeličoho iného, priletela práve aj useknutá prasacia hlava.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články