Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ružomberok vyškolil Myjavu

Dneska ruža podala skvelý výkon za ktorý bola odmenená výhrou.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

MFK Ružomberok – Spartak Myjava 5:0 (2:0)

Góly: 34., 49., 72. Zreľák, 44. R. Bartoš, 51. Almaský. Rozhodoval: Sedlák, ŽK: Maslo – Černáček, 1018 divákov.

zostavy a striedania:

Ružomberok: P. Kováč – L. Lupták, Kružliak, Nosek, Maslo – M. Nagy – Ďubek. R. Bartoš (71. Szőke), Tawamba, Mário Almaský (Lovás) – Zreľák (85. Serečin)

Myjava: Belic – Siva, Černáček, Kosík (54. Kumančík), Neoveský – Duga, Marček – Daniel (58. Urgela), Šulek (M. Kováč), Pekár – Oršula

Hostia boli na začiatku o kúsok aktívnejší a skôr dokázali zakombinovať. V 5. minúte bol prvý raz v akcii domáci gólman Kováč, keď nad brvno vytlačil tečovanú strelu, ktorej autorom bol Oršula. V 23. minúte sa zrodila prvá veľká šanca zápasu, Zreľák ale z „päťky“ tesne minul bránu Myjavy. O tohto momentu sa Liptáci začali tlačiť dopredu a zobrali opraty stretnutia jednoznačne do svojich rúk. V 29. min. Almaský „gólovku“ naservíroval Bartošovi, domáci záložník ale stroskotal na brankárovi Solničkovi. V 34. minúte Lupták z pravej strany nacentroval pred bránu hostí a Zreľák na dva razy prekonal Solničku. O štyri minúty neskôr Šulek prízemnou strelou otestoval Kováča. Minútu pred naplnením prvého dejstva Bartoš zblízka, hoci Belic jeho pokus vystihol, upravil na 2:0.

V 49. minúte po spolupráci Ďubeka s Tawambom sa do šance dostal Zreľák a zvýšil na 3:0. Tento stav platil iba dve minúty, pretože k odrazenej lopte, po Luptákovom centri, sa pred bránou Spartaka dostal Almaský a pridal štvrtý úspech MFK. Ružomberčania boli na koni a naďalej hrali s veľkou chuťou. V 72. minúte spoza šestnástky vypálil Nagy, od brvna sa lopta odrazila k Zreľákovi a reprezentant do 21 rokov do tretice skóroval. V 82. minúte ešte Ružomberčania z piatich metrov zahrávali nepriamy kop, ale Belic Ďubekovu strelu vyrazil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články